Inloggen (Nieuw bij ErosWinkel? Meld je aan
0 producten  |  

Betalen

Betaalmogelijkheden bij ErosWinkel.nl
Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. De mogelijkheden staan hieronder vermeld, met een korte uitleg van de betreffende betaalmogelijkheid.

ideal

iDEAL
Betalen via iDEAL is de prettigste en snelste optie. Je wordt via een veilige verbinding doorgestuurd naar je eigen bank. Hier kun je zoals je gewend bent snel de betaling afronden. De bank stuurt je weer terug naar onze website en vertelt ons meteen dat de betaling is geregeld. Wij gaan dan verder met het afhandelen van je bestelling.

Alleen beschikbaar in Nederland
 

checkpay

PostNL CheckPay
Alleen betalen voor wat je krijgt!

Als je gebruik maakt van CheckPay van PostNL betaal je de rekening niet direct aan ErosWinkel.nl, maar aan CheckPay. Na het plaatsen van een bestelling, betaal je via iDEAL aan Stichting derdengelden CheckPay. CheckPay zorgt ervoor dat dit bedrag tijdelijk op een onafhankelijke tussenrekening blijft staan. Je ontvangt van CheckPay via sms een persoonlijke aflevercode. Wanneer je bestelling geleverd wordt, toets je deze code in op de handcomputer van de pakketbezorger. De pakketbezorger geeft het pakket alleen uit als de code juist is en je je handtekening hebt geplaatst. Pas daarna ontvangt ErosWinkel.nl het aankoopbedrag.

Bedrag terugstorten
Wanneer je, om welke reden dan ook, de bestelling niet binnen 30 dagen ontvangt, of als je het pakket weigert aan de deur, krijg je het aankoopbedrag automatisch teruggestort op je rekening.

Waarom gebruik maken van CheckPay?
Doordat ErosWinkel.nl gebruik maakt van CheckPay, loop je geen enkel risico. Je krijgt het orderbedrag automatisch teruggestort op je rekening als ErosWinkel.nl niet levert. Het pakket wordt uitsluitend bij het doorgegeven adres afgeleverd en kan alleen aan door jou gemachtige personen afgegeven worden.

Voor het betalen via CheckPay brengt ErosWinkel.nl € 9.99 in rekening, dit is inclusief verzendkosten.  

Alleen beschikbaar in Nederland.

 

   
 


 

paypal

PayPal
Je kunt bij ons ook betalen via PayPal. Als je een PayPal-account hebt of een nieuw account aanmaakt, kun je betalen door  middel van je mailadres en een wachtwoord. Deze betaling wordt na controle direct verwerkt.
 

overboeken

Overschrijving
Als jouw bank niet ondersteund wordt door iDEAL, kun je er ook voor kiezen het bedrag zelf over te maken op onze rekening. Vergeet niet het ordernummer te vermelden in de omschrijving van de betaling. Wanneer het factuurbedrag bij ons bijgeschreven is, gaan wij over tot de afhandeling van de bestelling.

 

Rekeningnummer NL31 INGB 0008 7261 64
ten name van Feedcube 
Puremerend.

Vergeet niet uw ordernummer in de omschrijving te vermelden.


Alleen beschikbaar in Nederland 
 

 

overboeken

Overschrijving (Europa)
Voor betalingen uit landen buiten Nederland maken wij gebruik van de betaalrekeningen van DocData. Zo kun je naar een bank van je eigen land en een rekening van je eigen land het bedrag overmaken. Tijdens het betaalproces krijg je het juiste rekeningnummer. 

Let hierbij wel op dat je de juiste gegevens gebruikt bij de omschrijving om te zorgen voor een zo spoedig mogelijke verwerking. 

Beschikbaar met uitzondering van Nederland