Inloggen (Nieuw bij ErosWinkel? Meld je aan
0 producten  |  

Verzending

Als je geen tijd hebt om je bestelling af te halen bij ons filiaal in Purmerend op de Kerkstraat 7 1441BL , kunnen wij de door jou bestelde producten ook verzenden. Dit zorgt voor nog meer online winkelplezier! Binnen enkele dagen heb je één van onze spannende producten in huis. EROSwinkel.nl maakt gebruik van discrete verpakkingen en van vooraf vastgestelde verzendkosten. Je kunt kiezen voor de standaard verzendwijze of voor PakjeGemak.

Het gemak van PakjeGemak

Heb je iets besteld op ErosWinkel.nl en wil je niet thuis blijven om de bestelling in ontvangst te nemen? PakjeGemak biedt dé oplossing. Je bepaalt zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt: je kunt kiezen uit één van de 2.400 afhaallocaties. Heel gemakkelijk! Ook als je gebruik maakt van PakjeGemak, ben je verzekerd van de vertrouwde discrete verpakkingen van ErosWinkel.

Ruime openingstijden PakjeGemak locaties

PakjeGemak locaties kennen ruime openingstijden. Van de 1.700 winkellocaties zijn er op koopavonden ruim 600 tot 20.00 uur of zelfs later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1.600 locaties geopend. Bovendien kost deze service van de PostNL je niets extra. Haal dus nu je spannende producten op wanneer het jou uitkomt. Dat is het grote gemak van PakjeGemak!

Meer informatie over PakjeGemak.

Verzendkosten

Als je tijdens het winkelen wilt weten wat de verzendkosten tot nu toe zijn, kun je dit nakijken door even in de winkelwagen te kijken.

Maximale verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,75

Maximale verzendkosten buiten Nederland zijn € 9,65  (binnen de EU)

Voor verzending buiten de EU kun je persoonlijk contact opnemen met onze klantenservice:
+31 (0) 40 72 78 Feedcube 

Discrete verpakking

Al je bestellingen worden in een onherkenbare verpakking zonder opdruk (een bruin anoniem doosje, verstevigde bubbeltjesenveloppe of brievenbusdoos) verzonden.