Inloggen (Nieuw bij ErosWinkel? Meld je aan
0 producten  |  

Algemene voorwaarden

Copyright © 2000 - 2016 Eroswinkel.nl. Alle rechten voorbehouden.

Bij het bezoeken van deze website verklaart de gebruiker 18 jaar of ouder te zijn. 
  
Aanbiedingen:


Alle aanbiedingen in deze internetshop geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de bestelde producten. De aanbiedingen zijn alleen geldig voor de periode die vermeld staat bij het desbetreffende artikel. Indien een artikel in backorder komt zullen wij u daarover informeren. Zeer regelmatig bieden wij artikelen aan tegen aantrekkelijke kortingen. Wanneer u daarvan gebruik maakt door een bestelling voor zo'n artikel te plaatsen, kan ErosWinkel.nl besluiten het artikel niet te verzenden en het bedrag aan u te retourneren, wanneer de betaling voor het artikel niet binnen een redelijke termijn van een week na het aflopen van de kortings- of aanbiedingsactie. 
Indien u een artikel voor het in de aanbieding kwam of voor het tegen korting wordt aangeboden, heeft besteld en betaald, geeft ErosWinkel.nl geen restitutie voor het bedrag dat u reeds heeft betaald.

Leveringen:


U ontvangt van ons altijd een bevestiging wanneer wij uw bestelling hebben verzonden. PostNL zal de zending dan de eerstvolgende bezorgdag bij u aanbieden. Zendingen naar België duren ongeveer 24 tot 48 uur langer. 
Bestellingen worden in een strikt neutrale doos geleverd door PostNL. Geen enkele aanduiding op het pakket zal wijzen op een erotische inhoud en als afzender zal Feedcube BV. vermeld staan. In België worden de bestellingen geleverd door de Belgische posterijen.

Levertijd: 


ErosWinkel.nl streeft ernaar zoveel mogelijk uit voorraad te kunnen leveren. Dit is echter niet altijd mogelijk, zodat wij veiligheidshalve een levertijd hanteren van circa 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. In de regel zal dit echter korter zijn. 
Indien de gestelde levertijd niet gehaald wordt, kunt u ons niet aansprakelijk stellen voor enige schade. Als u vindt dat een bestelling te lang op zich laat wachten verzoeken wij u contact op te nemen met info@EROSwinkel.nl of via ons telefoonnummer +31 (0) 299 72 78. 

De goederen moeten u in goede staat bereiken. Indien dit niet het geval is zullen wij direct de goederen vervangen of een andere passende oplossing bedenken. Sekstoys, lingerie en voedingssupplementen worden uit hygiënische overweging niet meer geruild na gebruik. Klachten dient u na ontvangst van uw bestelling direct te melden via info@EROSwinkel.nl of op ons telefoonnummer +31 (0) 299 72 78. 

Betalingen: 


Al onze online betalingen verlopen via een beveiligde SSL SERVER en worden geïnd door DocData. Zodra de betaling van uw bestelling door ons ontvangen is, beginnen de dagen levertijd pas te tellen.  Indien u niet thuis bent op het moment van aanbieden, ontvangt u van PostNL een briefje in uw bus waar u de zending kunt afhalen.

Ruilen:


Indien het artikel reeds bij het openmaken van uw zending beschadigd is kunt u gebruik maken van onze garantie regeling. U dient ons dan wel direct daarvan in kennis te stellen. 
Als consument heeft u in princiepe het recht om producten binnen 7 dagen, zonder opgaaf van redenen te retourneren. Dit gaat echter niet op voor glijmiddelen. Zodra een glijmiddel bij ons is verzonden, kunnen wij niet meer garanderen dat er niet mee geknoeid is en dat het product op de juiste manier word behandeld. Een glijmiddel dat bij ons retour komt kunnen wij dan ook niet meer verder verkopen.
Uiteraard zullen wij echter altijd proberen een passende oplossing met u te verzinnen. Neemt u dus voor het retour zenden altijd eerst contact met ons op.

Persoonsgegevens:


De persoonsgegevens worden via een beveiligde server verzonden. Uw gegevens zullen nooit of te nimmer aan derden worden gegeven, verkocht of uitgeleend. De gegevens zullen alleen binnen onze eigen organisatie worden gebruikt om u op de hoogte te houden van aanbiedingen (als u zich daar voor aanmeld), service, orderstatus en andere gerichte activiteiten. 

Prijzen:


Alle aangegeven prijzen zijn in Euro’s inclusief BTW. 
Alle aanbiedingen/afbeeldingen/prijzen zijn onder voorbehoud van type/scan fouten en/of wijzigingen door de fabrikant. 

Aansprakelijkheid:


Aansprakelijkheid van ErosWinkel.nl voor directe en indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie, is uitgesloten. Voor het overige rust op ErosWinkel.nl geen enkele aansprakelijkheid voor schadevergoeding, ongeacht de gronden waarop een actie tot schadevergoeding zou worden gebaseerd. Deze beperkingen van aansprakelijkheid blijven buiten toepassing voor zover de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van ErosWinkel.nl dan wel voor zover deze in strijd zijn met bepalingen van dwingend recht.

Betrokken partijen:


Deze leveringsvoorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten die via de website plaatsvinden en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen ErosWinkel.nl, de leverancier, bij wie u via www.Eroswinkel.nl artikelen bestelt, en u, ook wanneer die (rechts)handelingen niet mochten leiden tot, of niet in verband staan met een overeenkomst.  


Leveringsgarantie en veilige betaling:
 
Eén van de grootste obstakels bij online transacties is het ontbreken van vertrouwen in de andere partij. Koper en verkoper zijn beiden geografisch gescheiden, hebben geen face-to-face contact en zijn onbekend met elkaar. De koper heeft geen zekerheid dat de goederen geleverd gaan worden en de verkoper is er niet zeker van het geld te ontvangen. Wij zijn als e-commerce bedrijf goedgekeurd door DocData. DocData bemiddelt als een onafhankelijke partij tussen koper en verkoper op het internet om zo aan beide partijen een gegarandeerde en veilige transactie te verzekeren. Wij als verkoper zijn verzekerd van uw betaling en u als koper bent verzekerd van levering van de door u bestelde goederen. Uw betaling blijft dus veilig bij DocData staan totdat u uw bestelling heeft ontvangen. Pas daarna ontvangen wij, als verkoper, uw betaling.